Overslaan naar content

Kom bij ons werken zonder te solliciteren! (Open Hiring®)

Je bent meteen aangenomen! Welkom bij ons team. Je hebt geen (zorg)diploma nodig om bij ons aan de slag te gaan. Iedereen is welkom om bij ons aan de slag te gaan als thuishulp. Jij zorgt voor een schoon en leefbaar huis bij cliënten thuis door (een deel van) de huishoudelijke taken over te nemen. Is het bij jou thuis altijd opgeruimd én ben je graag onder de mensen? Het enige wat je hoeft te doen is je naam en telefoonnummer achter te laten en langskomen bij ons op kantoor om je in te schrijven! De enige voorwaarde die we stellen is dat jij bij ons langskomt. Dat is voor ons het teken dat je de baan graag wilt. Als je bij ons langskomt, dan ontvangen we je met een kopje koffie of thee. We vertellen je iets over Groenoord Zorgt en over de baan. Als dat voor jou goed voelt, zet je jouw naam op een lijst. Als er een vacature vrij komt, dan ben jij de eerstvolgende die de baan krijgt. Zo simpel is het! Werken bij Groenoord Zorgt, geen gedoe. Wij voeren geen sollicitatiegesprek. Wij stellen geen vragen over je (werk)verleden. Jij bepaalt zelf of je geschikt bent voor onze vacature. Kom langs op ons kantoor (Lammenschansweg 130F in Leiden) op werkdagen tussen 10 en 12 en schrijf je in.

"Het concept sprak mij erg aan."

Ik kwam via Facebook een advertentie tegen van Groenoord Zorgt met het concept 'Open Hiring'. Ik was direct nieuwsgierig, het idee sprak mij erg aan. Zoals stond beschreven kwam ik langs zonder eerst te solliciteren. Het was een gezellig kennismakingsgesprek, laagdrempelig. Ik kreeg de kans om wat over mijzelf te vertellen en de organisatie te leren kennen. Ik vond mijzelf geschikt voor deze baan en dat heb ik direct mogen bewijzen. Yvonne, 2 jaar in dienst

Werken bij Groenoord Zorgt. Voelt goed.

Online leeromgeving

Leergierig? Wij hebben een online leeromgeving om bij te scholen. Leer onder andere over omgang met dementie en eenzaamheid.

Bepaal je eigen werktijden

Je werkt altijd dichtbij huis en kiest je eigen werkdagen en -tijden. Ook de avond tot 20:00 en op zaterdag is mogelijk!

Uren garantie

Je krijgt vaste cliënten en een uren garantie afhankelijk van je contract. Vaste uren zijn al mogelijk vanaf slechts 4 uur per week. Liever flex? Geen probleem!

Leuke extraatjes

Bij Groenoord Zorgt ontvang je een eindejaarsuitkering van wel 8,33% en organiseren we leuke personeelsuitjes en borrels.

Wil je meer weten?

Neem contact op met ons HR-team

Bel ons op 085 - 006 68 20 Whatsapp ons op 06 - 22 14 10 48 Mail naar werken@groenoordzorgt.nl

Kirsten - HR-adviseur