Overslaan naar content

"Ik kan dit werk perfect combineren met mijn studie."

Als flexkracht val ik in voor mijn collega's als zij op vakantie gaan of ziek zijn. Zo kom ik regelmatig nieuwe gezichten tegen, maar ik val ook vaker in voor dezelfde cli├źnt. Het is dan erg leuk om bij te kletsen omdat je elkaar al een tijd niet hebt gezien. Ik vind het ontzettend fijn dat ik in overleg met de planning mijn eigen werkdagen en -tijden kan bepalen. Het werk is hierdoor perfect te combineren met mijn studie. De cli├źnten worden in de buurt ingeroosterd, zodat ik lekker op de fiets kan. Nora, 4 jaar in dienst

Solliciteer direct

Vakantiekracht Thuishulp
Op locatie
  • Diverse regio's, Zuid-Holland, Nederland

De voordelen voor jou

Lekker bijverdienen

Verdien wat geld met een van de leukste banen die er is! Geen gesjees door de stad of saai vakkenvullen, geen targets. Wel betekenisvol werk.

Bepaal je eigen werktijden

Je werkt altijd dichtbij huis en kiest je eigen werkdagen en -tijden. Perfect te combineren met je studie. Ook op zaterdag en de avond tot 20:00!

Wij betalen jouw Swapfiets abonnement

Maak je gebruik van Swapfiets? Wij betalen de kosten van jouw abonnement! In wezen heb jij dus een gratis fiets als je bij ons werkt.

Leuke extraatjes

Bij Groenoord Zorgt ontvang je een eindejaarsuitkering van wel 8,33%, reiskosten- en reistijdvergoeding en organiseren we leuke personeelsuitjes en borrels.

Wil je meer weten?

Neem contact op met ons HR-team

Bel ons op 085 - 006 68 20 Whatsapp ons op 06 - 22 14 10 48 Mail naar werken@groenoordzorgt.nl