Overslaan naar content

Onze missie Bekijk de video

Groenoord Zorgt snapt dat 'gelukkig ouder worden' een optelsom is van relaties met anderen, gezondheid en zingeving. Wij weten dat het behouden van de eigen levensstijl een belangrijk onderdeel is van wie je bent. Daarom kiest de cliënt bij ons zelf welke hulp hij of zij nodig heeft. Zo creëren we een veilige thuisomgeving zonder zorgen, zodat de cliënt de aandacht kan blijven geven aan de dingen die hen gelukkig maakt.

Verhalen

Van festivalwinnaar tot gewaardeerde vakantiekracht

In dit interview spreken we met Monique, een vrolijke, positieve toevoeging aan ons team van vakantiekrachten. Van Mysteryland-kaartjes tot het creëren van waardevolle banden met cliënten, Monique deelt haar ervaringen en perspectieven over haar rol bij Groenoord Zorgt.

"Aandacht besteden aan je cliënten, zodat zij zich gehoord en gezien voelen. Dat is mijn drive."

Met ruim dertien jaar ervaring in de thuiszorg, waarvan zes jaar bij Groenoord Zorgt, is Will de Roode (58) voor zowel cliënten als medewerkers een rots in de branding. We spraken Will over haar werk als zorgambassadeur.

“Niemand is hetzelfde en dat maakt elke cliënt leuk op z'n eigen manier.”

Kyra werkt ruim 2,5 jaar bij ons als invalkracht. Ze begon met het idee dat ze tijdelijk tijdens corona hier zou werken, maar daar heeft ze toch een paar jaar aan vastgeplakt. Inmiddels is zij bijna klaar met haar master en is het tijd om de volgende stap in haar carrière te zetten. Samen met Kyra blikken we terug op haar bijzondere bijbaan in de thuiszorg.

“Het is belangrijk dat onze medewerkers keuzes hebben, zodat ze kunnen doen waar ze gelukkig van worden.”

Kirsten en Maxime vormen samen de afdeling HR bij Groenoord Zorgt. Naast dat zij het eerste aanspreekpunt zijn voor medewerkers, gebeurt er nog veel meer binnen HR. Hoe zien hun werkdagen eruit en wat houdt hen bezig? Wij spraken ze over hun drijfveren en hun dagelijkse werk.  

'Het fijne contact met cliënten, het voelt niet als werk. Het geeft me juist energie!'

“Ik heb ruim 18 jaar bij een winkelketen op Schiphol gewerkt. Zo’n anderhalf jaar geleden begon het te kriebelen en vond ik het tijd worden voor wat anders. Ik was echt toe aan een nieuwe werkkring, had zin om weer nieuwe wegen te bewandelen. Via via werd ik getipt op een vacature voor thuishulp bij Groenoord Zorgt.

'Iedere maandag schijnt de zon.'

"Na ruim dertien jaar op de broodafdeling bij een supermarkt gewerkt te hebben, vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging. Het waren hele leuke jaren geweest, maar ik wilde graag wat anders doen. Iets waarbij ik ‘van betekenis’ kon zijn."

‘Niets gebeurt voor niets. En zo is het!’

Regelmatig krijgen we bij de Planning mailtjes of telefoontjes over bijzondere ervaringen van onze thuishulp medewerkers.

Zonder drempel aan de slag bij Groenoord Zorgt

Een baan zonder sollicitatiegesprek en daarmee een eerlijke kans op de arbeidsmarkt voor iedereen. Groenoord Zorgt omarmt de methode ‘Open Hiring’ van Start Foundation.

‘On the job learning, coaching en gewoon doen!’

"Toen ik ruim twee jaar geleden bij Groenoord Zorgt kwam werken, wist ik dat een project genaamd “leerlijnen” hoog op de agenda stond. Het stond zelfs omschreven in de vacaturetekst voor HR-medewerker destijds."

De top-5 meest gestelde vragen

Welk contract krijg ik? En heb ik een diploma nodig als thuishulp? Bij Groenoord Zorgt krijgen we verschillende vragen van sollicitanten. Dit zijn de meest gestelde vragen.

Wil je meer weten?

Neem contact op met ons HR-team

Bel ons op 085 - 006 68 20 Whatsapp ons op 06 - 22 14 10 48 Mail naar werken@groenoordzorgt.nl

Jessica - HR adviseur