Overslaan naar content

Vakantiekracht Thuishulp

Op locatie
  • Diverse regio's, Zuid-Holland, Nederland
ā‚¬Ā 13,52 per uurDiverse regio's

Functieomschrijving

Laten we samen stralen deze zomer,
en een positieve impact maken in de levens van anderen! šŸŒžšŸ’¼


Wil jij jouw zomer vullen met een betekenisvolle bezigheid? Bij Groenoord Zorgt hebben we een geweldige kans voor jou! We zijn op zoek naar uitblinkers in verschillende regio's, waaronder Wassenaar, Voorschoten, de Duin- & Bollenstreek, Leiden, Leidschendam-Voorburg en Alphen aan den Rijn.


Ben jij op zoek naar een flexibele (vakantie)baan in de huishoudelijke hulp? Krijg jij een kick van het organiseren en schoonmaken van ruimtes? Wil jij jouw vakantie en/of vrije dagen nuttig besteden?Ā Als dat zo is, dan is dit jouw kans om te schitteren! Word een onmisbare schakel als vakantiekracht en/of invalkracht bij Groenoord Zorgt!
Wij bieden jou een uitdagende en belonende rol, waarbij je niet alleen anderen helpt, maar ook zelf groeit en ontwikkelt. En als je na de vakantie bij ons zou willen blijven werkenĀ als invalkracht, zijn er zeker mogelijkheden om dit te bespreken.


Hoe ziet de dag van een zorghulp bij Groenoord Zorgt eruit?
Stel je eens voor: je stapt op je fiets of scooter, klaar om een verschil te maken in het leven van onze cliƫnten. Je begroet jouw eerste cliƫnt met een warme glimlach en samen genieten jullie van een kopje koffie of thee. Bij Groenoord Zorgt geloven we in het belang van het sociale aspect, dus een goed gesprek staat altijd centraal.

Vervolgens bespreek je met jouw cliĆ«nt wat jij die dag kunt betekenen en welke taken er op de planning staan. Of het nu gaat om opruimen, stofzuigen, afstoffen of het schoonmaken van de keuken en badkamer, jouw inzet is van onschatbare waarde. Als zorghulp neem je het huishouden van jouw cliĆ«nt gedeeltelijk of volledig over, waardoor zij kunnen genieten van een schone en opgeruimde omgeving.Ā Na gemiddeld twee uur, als jij jouw taken hebt gedaan, ga je op weg naar je volgende cliĆ«nt!


Vereisten

Wie zijn onze uitblinkers in de huishoudelijke hulp?

Jouw hart ligt bij de zorg van ouderen en kwetsbare doelgroepen. Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent iemand die weet van aanpakken. Je bent sociaal, flexibel en beheerst de Nederlandse taal. Het is belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en op een heldere, duidelijke manier kan communiceren met je collega's van kantoor, en nog veel belangrijker: jouw cliƫnten.

Wat bieden wij?

  • Een bruto uurloon van ā‚¬13,52 (daar bovenop krijg je nog je vakantiegeld Ć©n vakantie-uren maandelijks uitbetaald)
  • Groenoord Zorgt is een betrokken organisatie die dankzij haar informele, laagdrempelige aanpak groot is geworden. Bij ons staan mensen centraal, zowel de cliĆ«nt als de medewerker. Samen zijn wij Ć©Ć©n team.
  • Je bepaalt zelf jouw werktijden, zodat jouw werk perfect aansluit bij jouw leven. Je hebt cliĆ«nten op fietsafstand van jouw woonadres (maximaal 7 kilometer). Indien je over een brommer beschikt is het maximaal 10 kilometer.
  • Wij bieden jou een dankbare, uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan.

Wil jij op een positieve manier het verschil maken in het leven van onze cliƫnten? Wordt een uitblinker in de huishoudelijke hulp bij Groenoord Zorgt!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd

of

Apply with Indeed onbeschikbaar