Skip to content

'Het fijne contact met cliënten, het voelt niet als werk. Het geeft me juist energie!'

“Ik heb ruim 18 jaar bij een winkelketen op Schiphol gewerkt. Zo’n anderhalf jaar geleden begon het te kriebelen en vond ik het tijd worden voor wat anders. Ik was echt toe aan een nieuwe werkkring, had zin om weer nieuwe wegen te bewandelen. Via via werd ik getipt op een vacature voor thuishulp bij Groenoord Zorgt.

'Iedere maandag schijnt de zon.'

"Na ruim dertien jaar op de broodafdeling bij een supermarkt gewerkt te hebben, vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging. Het waren hele leuke jaren geweest, maar ik wilde graag wat anders doen. Iets waarbij ik ‘van betekenis’ kon zijn."

‘Niets gebeurt voor niets. En zo is het!’

Regelmatig krijgen we bij de Planning mailtjes of telefoontjes over bijzondere ervaringen van onze thuishulp medewerkers.

Zonder drempel aan de slag bij Groenoord Zorgt

Een baan zonder sollicitatiegesprek en daarmee een eerlijke kans op de arbeidsmarkt voor iedereen. Groenoord Zorgt omarmt de methode ‘Open Hiring’ van Start Foundation.

‘On the job learning, coaching en gewoon doen!’

"Toen ik ruim twee jaar geleden bij Groenoord Zorgt kwam werken, wist ik dat een project genaamd “leerlijnen” hoog op de agenda stond. Het stond zelfs omschreven in de vacaturetekst voor HR-medewerker destijds."

De top-5 meest gestelde vragen

Welk contract krijg ik? En heb ik een diploma nodig als thuishulp? Bij Groenoord Zorgt krijgen we verschillende vragen van sollicitanten. Dit zijn de meest gestelde vragen.

Een aantal van onze vacatures

ThuishulpNederland, Zuid-Holland, Diverse regio's
Thuishulp medewerkerNederland, Zuid-Holland, Lisse
Vakantiekrachten ThuishulpNederland, Zuid-Holland, Katwijk

Wil je meer weten?

Neem contact op met ons HR-team

Bel ons op 085 - 006 68 20 Mail naar werken@groenoordzorgt.nl