Skip to content

Vakantiekrachten Thuishulp

Nederland, Zuid-Holland, KatwijkLeiden e.o.

Functieomschrijving

Voor de zomervakantie zijn wij op zoek naar uitblinkers in verschillende regio's. Zowel in de Duin- en Bollenstreek, als Leidschendam-Voorburg, Leiden en Voorschoten.


Wil jij je steentje bijdragen tijdens jouw vakantie? Ben jij op zoek naar een flexibele vakantiebaan in de huishoudelijke hulp? Ben jij doordeweeks en overdag beschikbaar? Krijg jij energie van opruimen en schoonmaken? Word dan een uitblinker in de huishoudelijke hulp bij Groenoord Zorgt als vakantiekracht! Mocht je na de vakantie toch nog willen blijven als invaller zijn daar zeker ook mogelijkheden voor.


Hoe ziet de dag van een zorghulp bij Groenoord Zorgt eruit?

Ben je niet alle dagen in de vakantie beschikbaar? Dat is geen probleem, bij Groenoord Zorgt kan je jouw werkdagen en -tijden doorgeven. Wanneer jij werkt, hangt af van jouw beschikbaarheid. Dus ook ideaal te combineren met een studie bijvoorbeeld.

Je stapt op je fiets, op weg naar jouw eerste cliënt. Als je bent binnengekomen drink je eerst samen met jouw cliënt een kopje koffie of thee. Bij deze functie is het sociale aspect namelijk ook erg belangrijk. Daarna overleg jij met de cliënt wat jij die dag kan betekenen en wat jouw taken zijn. Jouw taken zijn onder andere opruimen, stofzuigen, afstoffen, maar ook de keuken en badkamer schoonmaken. Je neemt het huishouden van je cliënt over. Na twee uur, als jij al jouw taken hebt gedaan,  stap je weer op de fiets op naar je volgende cliënt!

Als vakantiekracht heb je ook een signalerende functie in het welzijn van je cliënten. Als je merkt dat het niet goed gaat met een cliënt, dan trek je aan de bel bij de planning. In overleg, met onder andere de gemeente, kunnen wij als team ervoor zorgen dat de cliënt de juiste hulp geboden krijgt. Als vakantiekracht val je in voor collega's, je hebt dus geen vaste cliënten, maar komt als inval bij de cliënt thuis.

Vereisten

Wie zijn onze uitblinkers in de huishoudelijke hulp?

Jouw hart ligt bij de zorg van ouderen en kwetsbare doelgroepen. Je steek graag de handen uit de mouwen en bent iemand die weet van aanpakken. Je bent sociaal, flexibel en beheerst de Nederlandse taal goed. Het is belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en op een heldere, duidelijke manier kan communiceren met je collega’s van kantoor, en nog veel belangrijker: jouw cliënten.


Wat bieden wij?

  • Groenoord Zorgt is een betrokken organisatie die dankzij haar informele, laagdrempelige aanpak groot is geworden. Bij ons staan mensen centraal, zowel de cliënt als de medewerker. Samen zijn wij één team.
  • Je bepaalt zelf jouw werktijden, zodat jouw werk perfect aansluit bij jouw leven. Je hebt je eigen vaste cliënten op fietsafstand van jouw woonadres (maximaal 7 kilometer). Indien je over een brommer/auto beschikt is het maximaal 15 kilometer.
  • Wij bieden jou een dankbare, uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan.
  • Daarnaast krijg je een goed salaris conform cao VVT, daarbij zit ook de maandelijkse uitbetaling van het vakantiegeld en -uren. 

Wil jij op een positieve manier het verschil maken in het leven van ouderen? Wordt een uitblinker in de huishoudelijke hulp bij Groenoord Zorgt!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd


of

Apply with Indeed onbeschikbaar