Skip to content

Vakantiekracht Thuishulp

Wassenaar, Zuid-Holland, Nederland€ 12,79Wassenaar

Functieomschrijving

Voor de zomervakantie zijn wij op zoek naar uitblinkers in verschillende regio's. Zowel in Wassenaar/Vooschoten, de Duin- & Bollenstreek, Leiden, Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Alphen aan den Rijn.


Ben jij op zoek naar een flexibele (vakantie)baan in de huishoudelijke hulp? Krijg jij energie van opruimen en schoonmaken? Wil jij je steentje bijdragen tijdens jouw vakantie en/of vrije dagen? Ben jij doordeweeks en overdag beschikbaar? Word dan een uitblinker in de huishoudelijke hulp bij Groenoord Zorgt als vakantiekracht en/of invalkracht! Mocht je na de vakantie toch nog willen blijven als invaller zijn daar zeker ook mogelijkheden voor.


Hoe ziet de dag van een zorghulp bij Groenoord Zorgt eruit?

Je stapt op je fiets of scooter, op weg naar jouw eerste cliënt. Als je bent binnengekomen drink je eerst samen met jouw cliënt een kopje koffie of thee. Bij deze functie is het sociale aspect namelijk ook erg belangrijk. Daarna overleg jij met de cliënt wat jij die dag kan betekenen en wat jouw taken zijn. Jouw taken zijn onder andere opruimen, stofzuigen, afstoffen, maar ook de keuken en badkamer schoonmaken. Je neemt het huishouden van je cliënt gedeeltelijk of volledig over. Na gemiddeld twee uur, als jij jouw taken hebt gedaan, ga je op weg naar je volgende cliënt!


Vereisten

Wie zijn onze uitblinkers in de huishoudelijke hulp?

Jouw hart ligt bij de zorg van ouderen en kwetsbare doelgroepen. Je steek graag de handen uit de mouwen en bent iemand die weet van aanpakken. Je bent sociaal, flexibel en beheerst de Nederlandse taal. Het is belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en op een heldere, duidelijke manier kan communiceren met je collega's van kantoor, en nog veel belangrijker: jouw cliënten.


Wat bieden wij?

  • Een bruto uurloon van €12,79 (daar bovenop krijg je nog je vakantiegeld én vakantie-uren maandelijks uitbetaald)
  • Groenoord Zorgt is een betrokken organisatie die dankzij haar informele, laagdrempelige aanpak groot is geworden. Bij ons staan mensen centraal, zowel de cliënt als de medewerker. Samen zijn wij één team.
  • Je bepaalt zelf jouw werktijden, zodat jouw werk perfect aansluit bij jouw leven. Je hebt cliënten op fietsafstand van jouw woonadres (maximaal 7 kilometer). Indien je over een brommer beschikt is het maximaal 10 kilometer.
  • Wij bieden jou een dankbare, uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan.

Wil jij op een positieve manier het verschil maken in het leven van ouderen? Wordt een uitblinker in de huishoudelijke hulp bij Groenoord Zorgt!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd


of

Apply with Indeed onbeschikbaar