Skip to content

Thuishulp Vakantiekracht

Nederland, Zuid-Holland, Diverse regio'sDiverse regio's

Functieomschrijving

Voor de zomervakantie zijn wij op zoek naar uitblinkers in verschillende regio's. Zowel in de Duin- en Bollenstreek, als Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Voorschoten, Wassenaar en de Leidse regio.


Aandacht maakt alles mooier. Een praatje, een luisterend oor en een helpende hand. Daarom is huishoudelijke hulp zo belangrijk. Als Thuishulp geef je de cliënt aandacht, terwijl je ook de cliënt ondersteunt met onder andere dweilen, strijken en het bed verschonen. Wij creëren een veilige thuisomgeving zonder zorgen, zodat de cliënt de aandacht kan blijven geven aan de dingen die hen gelukkig maakt.


Wij zorgen voor de nieuwe generatie ouderen. De generatie die nog volop in het leven staat. Die eigenwijs is, en zelfstandig. Die mee wil blijven doen, omdat er nog genoeg te beleven valt. Omdat groeien nooit stopt. Wij maken het mogelijk dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Wil jij je steentje bijdragen tijdens jouw vakantie? Ben jij op zoek naar een flexibele vakantiebaan in de huishoudelijke hulp? Ben jij doordeweeks en overdag beschikbaar? Krijg jij energie van opruimen en schoonmaken? Word dan een uitblinker in de huishoudelijke hulp bij Groenoord Zorgt als vakantiekracht! Mocht je na de vakantie toch nog willen blijven als invaller zijn daar zeker ook mogelijkheden voor.


Bekijk onderstaande video om te ontdekken hoe een dag als Thuishulp er bij Groenoord Zorgt uitziet. Als Thuishulp is het belangrijk dat je een zorghart hebt, oplossingsgericht bent en iemand bent die graag de handen uit de mouwen steekt. Ervaring is fijn, maar ook zonder ervaring of diploma helpen wij je om een uitblinker te worden.
Vereisten

  • Je weet van aanpakken
  • Je bent sociaal
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Wij bieden jou betekenisvol en dankbaar werk met zicht op een vast contract met vaste uren. Wij zijn een gezellige, persoonlijke organisatie waarbij we wederzijds respect belangrijk vinden. We leren elkaar graag beter kennen bij borrels, trainingen en personeelsfeestjes.

Je krijgt je eigen, vaste cliënten in jouw eigen woonomgeving, altijd op fietsafstand.


Tot slot krijg je goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT. Dat betekent een basissalaris van €11,89 bruto per uur, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%.


Wil jij op een positieve manier het verschil maken bij jouw kwetsbare buurtgenoten? Word dan thuishulp bij Groenoord Zorgt!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar