Skip to content

Thuishulp Rijswijk

Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland€ 12,79 per uurDen Haag

Functieomschrijving

Aandacht maakt alles mooier. Een praatje, een luisterend oor en een helpende hand. Daarom is huishoudelijke hulp zo belangrijk. Als Thuishulp geef je de cliënt aandacht, terwijl je ook de cliënt ondersteunt met onder andere dweilen, strijken en het bed verschonen. Wij creëren een veilige thuisomgeving zonder zorgen, zodat de cliënt de aandacht kan blijven geven aan de dingen die hen gelukkig maakt.


Wij zorgen voor de nieuwe generatie ouderen. De generatie die nog volop in het leven staat. Die eigenwijs is, en zelfstandig. Die me wil blijven doen, omdat er nog genoeg te beleven valt. Omdat groeien nooit stopt. Wij maken het mogelijk dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.


Voor de regio Rijswijk zijn wij op zoek naar een betrokken thuishulp. Werkdagen en -tijden in overleg. Bij ons kan je een contract krijgen voor tussen de 8 en 28 uur per week. Je begint met een tijdelijk contract. Bij goed functioneren krijg je na één jaar direct een vast contract!


Bekijk onderstaande video om te ontdekken hoe een dag als Thuishulp er bij Groenoord Zorgt uitziet. Als Thuishulp is het belangrijk dat je een zorghart hebt, oplossingsgericht bent en iemand bent die graag de handen uit de mouwen steekt. Ervaring is fijn, maar ook zonder ervaring of diploma helpen wij je om een uitblinker te worden.

Vereisten

  • Je weet van aanpakken
  • Je bent sociaal
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Wij bieden jou betekenisvol en dankbaar werk met zicht op een vast contract met vaste uren. Wij zijn een gezellige, persoonlijke organisatie waarbij we wederzijds respect belangrijk vinden. We leren elkaar graag beter kennen bij borrels, trainingen en personeelsfeestjes.

Je krijgt je eigen, vaste cliënten in jouw eigen woonomgeving, altijd op fietsafstand.


Tot slot krijg je goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT. Dat betekent een basissalaris van €12,79 bruto per uur, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%.


Wil jij op een positieve manier het verschil maken bij jouw kwetsbare buurtgenoten? Word dan thuishulp bij Groenoord Zorgt!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar