Skip to content

Thuishulp medewerker

Nederland, Zuid-Holland, RoelofarendsveenKaag en Braassem

Functieomschrijving

In de regio Kaag en Braasem e.o. zijn wij op zoek naar thuishulp medewerkers.

8-28 uur per week, werkdagen- en tijden in overleg

Zoek jij een baan die makkelijk te combineren is met een studie of gezinsleven? Ligt jouw hart bij de zorg voor anderen? En, steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is de functie van thuishulp medewerker bij Groenoord Zorgt echt wat voor jou!

Als thuishulp medewerker werk je bij cliënten in huis. Je krijgt eigen cliënten toegewezen. Naast huishoudelijke taken maak je tijd voor een gezellig praatje. Zo zorg jij ervoor dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig, in hun eigen vertrouwde omgeving, kunnen blijven wonen. Het is in deze regio een pre als je over een auto beschikt.

Hoe ziet de dag van een thuishulp medewerker bij Groenoord Zorgt eruit?

Je stapt op je fiets of brommer, op weg naar jouw eerste cliënt. Als je bent binnengekomen drink je eerst samen met jouw cliënt een kopje koffie of thee. Bij deze functie is het sociale aspect namelijk ook erg belangrijk. Daarna overleg jij met de cliënt wat jij die dag kan betekenen en wat jouw taken zijn. Jouw taken zijn onder andere opruimen, stofzuigen, afstoffen, maar ook de keuken en badkamer schoonmaken. Je neemt het huishouden van je cliënt over. Na gemiddeld twee uur, als jij jouw taken hebt gedaan, ga je op weg naar je volgende cliënt!

Als thuishulp medewerker heb je ook een signalerende functie in het welzijn van je cliënten. Je bent in feite de oren en ogen achter de voordeur. Als je merkt dat het niet goed gaat met een cliënt, dan trek je aan de bel bij de planning. In overleg, met onder andere de gemeente, kunnen wij als team ervoor zorgen dat de cliënt de juiste hulp geboden krijgt. Jouw cliëntenkring bestaat uit zowel vaste- als eenmalige cliënten, waarbij je invalt voor een collega.


Vereisten

Wie zijn onze thuishulp medewerkers?

Jouw hart ligt bij de zorg van ouderen en kwetsbare doelgroepen. Je steek graag de handen uit de mouwen en bent iemand die weet van aanpakken. Je bent sociaal, flexibel en beheerst de Nederlandse taal. Het is belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en op een heldere, duidelijke manier kan communiceren met je collega’s van kantoor, en nog veel belangrijker: jouw cliënten.

Wat bieden wij?

  • Betekenisvol en dankbaar werk met zicht op een vast contract met vaste uren, bij een persoonlijke en groeiende organisatie.
  • Werkdagen en -tijden in overleg, jouw werk is goed te combineren met gezin of studie.
  • Vaste cliënten in jouw woonomgeving.
  • Een salaris van €11,47 bruto per uur, conform cao VVT. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8%.
  • Groenoord Zorgt organiseert jaarlijks leuke personeelsuitjes en trainingen!

Wil jij op een positieve manier het verschil maken in het leven van ouderen? Word dan thuishulp medewerker bij Groenoord Zorgt!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar