Skip to content

Kom werken als huishoudelijk hulp! (OpenHiring®)

Diverse regio's, Zuid-Holland, Nederland€ 13,04Diverse regio's

Functieomschrijving

Je bent meteen aangenomen! Welkom bij ons team. Je hebt geen (zorg)diploma nodig om bij ons aan de slag te gaan. Iedereen is welkom om bij ons aan de slag te gaan als thuishulp. Jij zorgt voor een schoon en leefbaar huis bij cliënten thuis door (een deel van) de huishoudelijke taken over te nemen. Is het bij jou thuis altijd opgeruimd én ben je graag onder de mensen? Het enige wat je hoeft te doen is je naam en telefoonnummer achter te laten en langskomen bij ons op kantoor om je in te schrijven! De enige voorwaarde die we stellen is dat jij bij ons langskomt. Dat is voor ons het teken dat je de baan graag wilt. Als je bij ons langskomt, dan ontvangen we je met een kopje koffie of thee. We vertellen je iets over Groenoord Zorgt en over de baan. Als dat voor jou goed voelt, zet je jouw naam op een lijst. Als er een vacature vrij komt, dan ben jij de eerstvolgende die de baan krijgt. Zo simpel is het!


Wij voeren geen sollicitatiegesprek. Wij stellen geen vragen over je (werk)verleden. Jij bepaalt zelf of je geschikt bent voor onze vacature. Kom langs op ons kantoor (Lammenschansweg 130F in Leiden) op werkdagen tussen 10 en 12 en schrijf je in of bel ons op voor het maken van een afspraak.
Je krijgt van ons
... een bruto uurloon van €13,04
... uren in overleg tussen de 4 en 28 uur

... vrijheid in het bepalen van je eigen beschikbaarheid

... werkdagen ma-vr, in het weekend altijd vrij!

... eindejaarsuitkering van 8,33% (vergelijkbaar met een extra maandsalaris in november!)
... altijd vrij op de nationale feestdagen én 5 weken vakantie per jaar

... altijd werken in de buurt van jouw huis (max. 7 km fietsafstand)

Vereisten

Je bent welkom als je...
... geen moeite hebt met bijvoorbeeld bedden verschonen en tillen
... kan traplopen en kan fietsen van werkadres naar werkadres (maximaal 7 km reisafstand)
... een zorghart hebt én weet hoe je moet schoonmaken

... woont in één van de volgende gebieden (want hier hebben we hulp nodig!): Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, Hazerswoude, Koudekerk, Voorschoten, Oegstgeest, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Lisse, Hillegom, Warmond, Voorhout, Sassenheim, Woubrugge, Roelofarendsveen, Oud Ade, Leimuiden, Bilderdam, Nieuwe Wetering, Oude Wetering, Hoogmade, Kaag, Rijnsaterwoude, Rijpwetering en het Westland.


Hoe ziet een gemiddelde werkdag als thuishulp bij Groenoord Zorgt eruit?

Je stapt op je fiets of brommer, op weg naar jouw eerste cliënt. Als je bent binnengekomen drink je eerst samen een kopje koffie of thee. Bij deze functie is het sociale aspect namelijk ook erg belangrijk. Daarna overleg jij met de cliënt wat jij die dag kan betekenen en wat jouw taken zijn. Jouw taken zijn onder andere opruimen, stofzuigen, afstoffen, maar ook de keuken en badkamer schoonmaken. Je neemt het huishouden over. Na gemiddeld twee uur, als jij jouw taken hebt gedaan, ga je op weg naar je volgende adresje!

Als thuishulp medewerker heb je ook een signalerende functie in het welzijn van je cliënten. Je bent in feite de oren en ogen achter de voordeur. Als je merkt dat het niet goed gaat met een cliënt, dan trek je aan de bel bij de planning. In overleg, met onder andere de gemeente, kunnen wij als team ervoor zorgen dat de juiste hulp geboden wordt. Jouw cliëntenkring bestaat uit zowel vaste- als eenmalige cliënten, waarbij je invalt voor een collega.

Omdat je bij Groenoord Zorgt bij een kwetsbare doelgroep komt te werken, is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van de procedure.

of