Skip to content

HR Service Expert (32-36 uur)

Leiden, Zuid-Holland, Nederland€ 2.950 - € 3.576 per maandKantoor

Functieomschrijving

Een stroom aan talenten met de ambitie om de huishoudelijke ondersteuning persoonlijker dan ooit te maken: daar staat Groenoord Zorgt voor. Maar achter die warme zorg schuilt een efficiënte administratie die alles vlekkeloos laat verlopen. Ben jij die nauwgezette, zelfverzekerde HR-professional die met ons meegroeit en zorgt dat ons team blijft verbeteren? Stap in en maak het verschil! Groenoord Zorgt is een dynamisch zorgteam waar verbondenheid, activiteit en autonomie centraal staan. We combineren topzorg met een persoonlijke benadering, zowel voor onze cliënten als onze medewerkers. Met een netwerk van huishoudelijke hulpen in de regio staan we altijd klaar. Dát is de kracht van Groenoord Zorgt.


Wat bieden wij?

Bij Groenoord Zorgt staat jouw groei centraal in een team dat hecht en gedreven is. We bieden een competitief salaris in FWG VVT, schaal 45, top secundaire arbeidsvoorwaarden, en kansen om jezelf te ontwikkelen. Duik in een unieke werkcultuur waar jouw welzijn en professionaliteit hand in hand gaan! Jouw welzijn is voor ons net zo belangrijk als dat van onze cliënten én medewerkers. 


‘Good enough’ is niet het eindstation

Stel je een plek voor waar de energie ongekend is en waar ambities grenzeloos zijn. Bij Groenoord Zorgt stroomt deze vibe door elk kantoor, elke gang en elke meetingroom. Wij schakelen in een hoog tempo, maken onwijs veel lol, maar als het erop aankomt, knallen we keihard. Vergelijk het met een topsportteam waar iedere speler zowel het talent als de vastberadenheid heeft om te excelleren. Groeien en ontwikkelen? Dat doe je hier op jouw eigen unieke manier, met behulp van jouw persoonlijke Strengthsfinder-profiel van Gallup. Maar één ding is zeker: voor ons is 'good enough' nooit het eindstation. Klaar om deel uit te maken van dit dynamische avontuur? Jij bepaalt het tempo.


Jij bent...

Een zelfverzekerde administratieve wizard met een neus voor detail. Voor jou is de wereld van HR niet zomaar een job, het is een roeping. Je kent de fijne kneepjes van personeels- en salarisadministratie en je kent alle ins en outs van de cao en het arbeidsrecht, niets is voor jou een geheim. Je bent die waakzame wachter die proactief HR-trends signaleert en hierop inspeelt, zowel binnen als buiten Groenoord Zorgt. Je bent niet bang voor een beetje druk, want je weet dat je altijd kunt rekenen op je accuraatheid, efficiëntie, en vooral, je passie voor wat je doet.


Wat ga je doen?

Je vormt het bruisende hart van de HR-afdeling van Groenoord Zorgt. Dagelijks houd je je bezig met de meest essentiële administratieve taken en zorg je ervoor dat elk stukje van de HR-puzzel perfect op zijn plaats valt. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor sollicitanten en medewerkers, een baken van kennis voor iedereen als het gaat om arbeidsvoorwaarden en interne werkwijzen. Daarnaast zorg je ervoor dat alles binnen de HR-systemen gesmeerd loopt. Elke maand zorg jij voor een sluitende en kloppende salarisadministratie. En, als je tijdens je werkzaamheden kansen ziet voor verbetering? Dan grijp je die met beide handen aan!

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je beschikt over hbo-denkniveau;
  • Minimaal vijf jaar recente ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van arbeidsjuridische en sociale wetgeving is een pre;
  • Je kunt accuraat en efficiënt werken;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
  • Je hebt een affiniteit met de zorg.

Vink jij niet alle hokjes af maar denk je wel dat je een fit bent voor deze functie, ook dan moedigen we je aan om te solliciteren. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe jij de HR-afdeling naar een hoger niveau wilt tillen. Voel jij je aangesproken? Solliciteer dan nu en kom ons versterken! Voor vragen, neem gerust contact op via kirsten@groenoordzorgt.nl of 085 00 66 820.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar