Overslaan naar content

HR Adviseur (24-32 uur)

Leiden, Zuid-Holland, Nederland€ 2.938 - € 4.264 per maandKantoor

Functieomschrijving

Happiness Hero bij Groenoord Zorgt: Pionier in groei én geluk! Bij Groenoord Zorgt snappen we dat gelukkig ouder worden niet alleen gaat om goede zorg, maar ook om de mensen die deze zorg bieden. Achter elke glimlach en elk warm woord schuilt een team dat zich inzet voor welzijn en werkgeluk. Ben jij klaar om de rol van HR Adviseur én Happiness Hero op je te nemen en een verschil te maken? Lees dan verder!


Jouw rol

Als HR Adviseur a.k.a. onze Happiness Hero ben je niet alleen de kracht in het vertalen van onze strategie naar de dagelijkse praktijk, maar ook de bezieler die het werkgeluk van onze medewerkers op de eerste plek zet. Samen met je HR-collega’s werk je dagelijks aan het creëren van een werkomgeving waar onze kernwaarden - autonoom, verbonden en actief - tot leven komen in de breedste zin van ’t woord van recruitment tot exit en alles daartussen in.


Wat bieden wij?

Een uitdagende rol in een team dat elkaar motiveert en inspireert, én ook viert en geniet. Je ontvangt een marktconform salaris volgens FWG VVT, schaal 50, en de kans om écht verschil te maken in een groeiende organisatie.


‘Good enough’ is niet het eindstation

Stel je een plek voor waar de energie ongekend is en waar ambities grenzeloos zijn. Bij Groenoord Zorgt stroomt deze vibe door elk kantoor, elke gang en elke meetingroom. Wij schakelen in een hoog tempo, maken onwijs veel lol, maar als het erop aankomt, knallen we keihard. Vergelijk het met een topsportteam waar iedere speler zowel het talent als de vastberadenheid heeft om te excelleren. Groeien en ontwikkelen? Dat doe je hier op jouw eigen unieke manier, met behulp van jouw persoonlijke Strengthsfinder-profiel van Gallup. Maar één ding is zeker: voor ons is 'good enough' nooit het eindstation. Klaar om deel uit te maken van dit dynamische avontuur? Jij bepaalt het tempo.


Wat ga je doen?

  • Vertalen van het HR-beleid samen met je HR-collega’s van de dagelijkse praktijk;
  • Duiken in HRM-vraagstukken en werken aan oplossingen die mensen centraal stellen;
  • Actieve gespreksvoering die medewerkers inspireert, motiveert en verbindt;
  • Zorgen dat Groenoord Zorgt een magneet blijft voor betrokken zorghelden.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau met een hbo-diploma in Human Resource Management;
  • Je brengt minimaal drie jaar relevante ervaring mee in een soortgelijke rol en bent op de hoogte van de laatste HRM-trends en wetgeving alsook een expert in verzuimbegeleiding;
  • Systemen als Visma.net kennen voor jou geen geheimen en je hebt solide kennis van arbeidsrecht;
  • Communiceren en coachen zitten in je bloed; je bent een ware "Happiness Hero";
  • Passie voor de zorg? Dat maakt jou de perfecte match!

Vink jij niet alle boxen aan maar ben jij van mening dat jij toch de perfecte match bent voor deze rol? Ook dan moedigen we je aan om te solliciteren.

Vind jij jezelf eigenwijs in plaats van bijdehand? Dan ben jij onze nieuwe HR Adviseur! Pak dan deze kans en solliciteer. Voor vragen kun je terecht bij Kirsten van der Meer (Chief of Culture) via kirsten@groenoordzorgt.nl of 085 006 68 20.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar