Skip to content

Enthousiaste HR-medewerker (32-36 uur)

Nederland, Zuid-Holland, LeidenKantoor

Functieomschrijving

Groenoord Zorgt snapt dat ‘gelukkig ouder worden’ een optelsom is van relaties met anderen, gezondheid, en zingeving. Wij weten dat het behouden van de eigen levensstijl een belangrijk onderdeel is van wie je bent. Daarom kiest de cliënt bij ons zelf welke hulp zij nodig hebben. Zo creëren we een veilige thuisomgeving zonder zorgen, zodat de cliënt de aandacht kan blijven geven aan de dingen die hen gelukkig maakt.

Groenoord zorgt voor de nieuwe generatie ouderen. Een generatie die nog volop in het leven staat. Die eigenwijs is, en zelfstandig. Die mee wil blijven doen, omdat er nog genoeg te beleven valt. Omdat groeien nooit stopt.


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HR-medewerker die ervaring heeft met alles wat met HR te maken heeft: bij ons is geen dag hetzelfde, je maakt alles mee, van instroom tot uitstroom en alles wat daar tussenin gebeurt. Waar kom je terecht?
In de eerste bluezone van Nederland! Een bluezone is een plek op de wereld waar mensen gemiddeld 100+ worden, door een actief, sociaal en autonoom leven. We zijn hard op weg om de eerste bluezone te worden in Nederland voor zowel onze cliënten als medewerkers. Je wordt onderdeel van een klein HR-team in ontwikkeling. Door het continu in beweging zijnde zorglandschap zijn we volop in ontwikkeling en op zoek naar een nieuwe collega. Jij zal je voornamelijk bezig houden met HR-administratie, werving en selectie en gespreksvoering (rondom evaluatiegesprekken, introductiegesprekken, verzuimgesprekken e.d.). Daarnaast zal je als onderdeel van het HR-team meedenken met een aantal projecten, waaronder opleiding, vitaliteit en HR-IT.

Groenoord Zorgt kent een platte organisatiestructuur. Wij werken in een klein en hecht team dat samen zorg draagt voor het uitdragen van ons manifest. Jouw aandeel en inzet hebben direct invloed op het succes van de organisatie. Binnen het team van Groenoord Zorgt is er wederzijds vertrouwen, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Als HR-medewerker ben je verantwoordelijk voor het aannemen van uitblinkers zodat de organisatie kan blijven groeien, het zorgdragen dat medewerkers betrokken en tevreden blijven én daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een juiste, kloppende HR-administratie.


Wat bieden we jou?
- Een fijne werksfeer in een platte en informele organisatie
- Werken bij een organisatie met een mooie missie & visie waar je onderdeel van wilt uitmaken
- Tafeltennistoernooien, actieve teamuitjes en gezellige wandelingen
- Een functie waarbij je veel vrijheid krijgt om jezelf en de functie te ontwikkelen
- Elke vrijdagmiddag een vrijmibo!
- Een eindejaarsuitkering van 8,33%
- Collectiviteitskorting bij zorgverzekering Zorg & Zekerheid
- Marktconform salaris cao VVT FWG 50
- Opbouw van vakantie-uren en -geld (8%)
- Pensioenopbouw bij PFZW

Vereisten

We zijn op zoek naar iemand met een ondernemende en sociale persoonlijkheid. Daarnaast heb je een kritische blik en een oog voor detail. Je bent iemand met een oprechte interesse voor de ander en die altijd op zoek is naar de ideale win-winsituatie. Je werkt graag in teamverband, doelgericht en efficiënt en je krijgt energie van werken met deadlines.

- Je hebt minimaal een relevant diploma op hbo-niveau
- Je beschikt over uitstekende communicatieve skills
- Je bent dienstverlenend en in staat om op de arbeidsmarkt een netwerk op te bouwen
- Je vindt het leuk om gesprekken te voeren en mee te denken over slimme oplossingen

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar